Neem contact met mij op

Sieuwe Westerweel

Sieuwe Westerweel

Mijn naam is Sieuwe Westerweel, 33 jaar en woonachtig in Amsterdam. Na mijn economische studie in Amsterdam ben ik gestart met mijn carrière in de bancaire sector. Hierbij heb ik veel geleerd over bedrijfsprocessen, de potentie en uitdagingen van een veranderende sector. Als leidinggevende binnen een bank heb ik mijn eigen team kunnen opbouwen, mij commercieel bewezen en projectmatig met veel verschillende disciplines gewerkt.

Als Lean Six Sigma Green Belt gaat mijn interesse uit naar optimalisatie van processen, efficiëntie en effectiviteit perfectioneren en de bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen.

Daarnaast heb ik mij verdiept in een aantal vernieuwende theorieën op gebied van bestuurskunde, Growth Hacking cursussen gevolgd en effectiviteitstrainingen verzorgd.

De afgelopen jaren heb ik mij voornamelijk geconcentreerd op procesoptimalisatie bij MKB bedrijven en op strategisch en operationeel niveau beleid vormgegeven en implementatietrajecten verzorgd.

Mijn kracht ligt in het snel analyseren van bedrijfsprocessen en vanuit een verfrissend perspectief organisaties & teams te kunnen begeleiden in verander- en verbetertrajecten. Ik heb mij gespecialiseerd in het neerzetten van commerciële strategieën voor producerende en dienstverlenende bedrijven.

Contactformulier

BewarenBewaren